Magyarországra a kiszállítás ingyenes! 25.000 Ft felett, TRIWA és TIMEX márkákon kívül, minden órához ajándék UNIQUE ékszer.
Keress az összes óra között
Telefonos rendelés
Telefon: +36-1-800-9803
Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 09.00-17.00 között fogadja hívását.

Személyes átvétel:
Bp. 1077 Dohány u. 38.

Nyitva munkanapokon:
H-CS 10-18h, P 9-17h

Regisztráció

Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal. A bal oldali főkategóriák segítségével akár egy adott termékcsoportot is könnyen elérhet. Ha vásárolni szeretne, szükséges regisztrálnia magát. Így adhatja meg számlázási és szállítási adatait. Ez Önnek is kényelmes megoldás, mert ha újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználónevét és jelszavát, és már rendelhet is. Regisztrálás / belépés után az Ön Email címe megjelenik a jobb felső menüsorban. Ugyanitt, az adatmódosítás feliratra kattintva bármikor módosíthatja regisztrált adatait.

Termékek kiválasztása

Termékeink között két módon találhatja meg, amire szüksége van: Egyrészt termékcsoportokat állítottunk fel. A csoportokat megtalálja a bal oldali menüsorban. Ezeken a csoportokon keresztül eljuthat egy szűkebb terméklistára, ahol a termékekkel kapcsolatos legfontosabb alapinformációkon, árakon túl már egy kis méretű fénykép is segíti Önt a tájékozódásban. Itt egy adott termékre kattintva eljuthat a termék főlapjára, ahol minden szükséges információt megtalál a kiválasztott termékről. Másrészt a bal oldali menüsorban talál egy keresőt illetve egy részletes keresőt is, melyekkel terméknévre, vagy akár a leírásban szereplő szóra is rákereshet.

Vásárlás

A megvásárolni kívánt termékeket a listákról, vagy a termékek főlapjáról kosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti a jobb oldali menüsorban. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, ugyanott, a "Megrendelés" gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban. A megrendelés elküldése előtt még egyszer megtekintheti kosarának tartalmát. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja: Megrendelésének leadásával Ön a Best Bangor Kft.  vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Távszerződés

A szerződés tárgya a Best Bangor Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Adataink:

Cég képviselője: Korabi enesz és Somfai Gergely
Cím: 1117. Budapest, Budafoki út 183.
Adóigazgatási szám:
24283553-2-13
Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-162761
Vezetve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság-nál
Bejegyzés kelte: 2008/01/18
Telefonszám: 06-1-800-9803

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Best Bangor Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Best Bangor Kft. (székhely és levelezési cím: 1117. Budapest, Budafoki út 183.., cégjegyzékszám: Cg. 13-09-162761, adószám: 24283553-2-13) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon jelezheti a 06-1-800-9803 telefonszámon.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Best Bangor Kft. nem iktatja.

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

A vételár kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet:

- Személyes átvétel a boltunkban 1077 Bp, Dohány utca 38.

- A vételár kiegyenlítése a futárszolgálatnak készpénzben.

- A kiszállítás Magyaroszágra 0 Ft.

A szállítási idő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.

Külföldi rendelés

Külföldi megrendelésre is nyújtunk lehetőséget, kérjük erre vonatkozó kérését a megrendelés során a megjegyzés mezőben és egy emailben külön is jelezze! Emailes egyeztetés után, az ellenérték és a postaköltség átutalásának beérkezése után a megrendelés kézbesítése ilyen esetekben 1-1,5 hetet vesz igénybe.

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a Best Bangor Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

A Best Bangor Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A Webáruház üzemeltetője

Best Bangor Kft.
1117. Budapest, Budafoki út 183.
Telefon: 06-1-800-9803

Adataink:

Cég képviselője: Korabi enesz és Somfai Gergely
Cím: 1117. Budapest, Budafoki út 183.
Adóigazgatási szám: 24283553-2-13
Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-162761
Vezetve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság-nál
Bejegyzés kelte: 2008/01/18
Telefonszám: 06-1-800-9803

A megrendelőlap kitöltésével, elküldésével és annak a Best Bangor Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Best Bangor Kft. 1117. Budapest, Budafoki út 183.(adószám: 24283553-2-13, cégjegyzékszám: Cg. 13-09-162761, telefon: 06-1-800-9803; e-mail: info@oratrend.hu), mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt, és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat − amely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza − készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

A vevőnek jogában áll a megrendelést követően − de még a kiszállítás előtt − a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon jelezheti a 06-1-800-9803 telefonszámon.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/ 1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Best Bangor Kft. nem iktatja.

A honlapon található összes tartalom (képek, termékek, szövegek) a Best Bangor Kft. tulajdona, beleegyezése nélkül más oldalon, más adatbázisban fel nem használható.

Elektronikus számla befogadása. Felhasználó kijelenti, hogy részéről az elektronikus számla befogadásának nincs akadálya. Amennyiben jelen szerződés elfogadását követően ebben a kérdésben változás következik be és ezt a tényt Felhasználó jelzi Szolgáltató felé, Szolgáltató vállalja a papír alapú számla kiállítását (ez külön adminisztrációs költséggel járhat).

A képek csak illusztrációk!

Time: 0.0529 ms | Memory: 3.5MB | Version: 2.0